A meglepetés izgalmai

Amikor tanácsadó lettem, leginkább a cég akcióit, különösen a zsákbamacska lehetőségeit tekintettem át. Hogy miért? Erre a kérdésre rengeteg válasz van, de kezdjük az elején.

Az első, amiért érdeklődéssel figyelem ma is ezeket a lehetőségeket, az az, hogy játékos, és számomra izgalmat rejt magában az a tény, hogy nem tudom, mit rejt a doboz tartalma, amit megrendelek. Imádom izgatottan bontogatni a csomagot, hogy vajon milyen terméket találok benne. Erről eszembe jut gyermekkorom, amikor gyakran a piacokon kis fehér csomagokat vásároltunk fillérekért, nem tudva mit rejt a tasak tartalma. Ekkor is, hasonlóan a mához, bármilyen apróságnak tudtunk örülni, bár gyakran nem is tudtuk mire használni a tasak tartalmát, de mégis kincsként őriztük azokat, mert mi választottuk. Az AVON zsákbamacskánál ez nem fordulhat elő, mert minden egyes darab értékes, akár saját célra, akár ajándékozásra felhasználható.

A második dolog, ami miatt mindig ajánlom kipróbálásra a zsákbamacskát, mert rendkívül kedvező, negyed áron jutok hozzá bárki a minőségi termékekhez, legyen az arcápoló, bőrápoló, kézápoló, dezodorok, parfümök, tusfürdők, habfürdők, egyéb kiegészítők. A mai világban már egyre inkább meg kell becsülni a jó árban lévő minőségi termékeket, és ezek azok közé tartoznak.

A harmadik dolog, amiért érdekes, hogy 4-6 nagyon jó termékhez juthatok hozzá véletlenszerűen. Mindegyik terméket használom és ajánlom másoknak is, de mostanság legnagyobb kedvenceim a hajápolási termékek, amiből van bőven a zsákbamacska termékei között. Az én hajam a vékony szálú, zsírosodó típusba sorolható. Mindig akad a termékek között olyan, amit sikerrel tudok használni annak érdekében, hogy hajam csillogó, jó tartású legyen. Ráadásul hatásos balzsamokat vannak, amik javítják a frizurák tartóságát. A hajkefék, fésűk sokasága között válogatva találunk olyat, aminek használatuk következtében hamar, gyorsan lebontható a haj hajmosást követően is.