Az egyesület legnagyobb segítsége

Mi sportegyesületként fő célunknak tűztük ki, hogy egy-egy nehéz anyagi helyzetben lévő, ám de hihetetlen tehetséges gyereket és családját támogatni tudjuk, hogy a tehetség anyagi problémák miatt ne kallódjon el, sőt, inkább emelkedjen folyamatosan és a fejlődés és siker övezze ezeket a gyerekeket. Annyira jól sikerült a dolog, hogy ma már saját stábbal dolgozunk és egy-egy területen kifejezetten állandó szolgáltatói partnerrel is rendelkezünk. Az adók egy százalékának felajánlása minden évben növekszik, és így új és új lehetőségek nyílnak meg előttünk és még több gyereknek tudunk segítséget nyújtani a fejlődéshez és versenyekhez.

Ma már elmondhatjuk, hogy hihetetlen örömmel tölt el minket, hogy saját telefon flottával rendelkezünk, és ez rengeteg lehetőséget nyitott meg előttünk. Az érdeklődéseket, a felajánlásokat sokkal egyszerűbben és szervezettebben tudjuk megoldani így, hogy saját állományunk van, amit ha kell delegálni tudunk mindig más és más emberhez, így a munkamegosztás is sokkal könnyebb.

Ami fontos, hogy szükségünk volt egy profi szerviz csapatra, aki a telefonjainkat megjavítja ha szükséges, karban tartja, és ha baleset éri bármelyik készüléket gyorsan és maximális profizmussal segítséget tud nyújtani számunkra. Hála a jó égnek, az egyik szülő segítségével meg is találtuk a tökéletes szolgáltatót, az iszereles csapatának személyében, így már szakértő brigádban sem szenvedünk hiányt. Úgy érzem jó úton haladunk, és remélem, hogy hamarosan újabb szárnyakat bonthatunk ki a csapatunk tevékenységét illetően. Bízom benne, hogy egyre több és több embernek tűnik fel a tevékenységünk, és egyre többen nyújtanak majd segítséget abban, hogy ezeket a tehetséges gyerekeket támogatni tudjuk, mert így hatalmas eredmények elérésére lennénk képesek.