Csapatunk legújabb tagja

Erdészként azt kell mondjam, hogy bár nagyon sokan iszonyatosan könnyű és komolyabb kihívásokat nem támasztó feladatnak gondolják az erdészeti tevékenységet, a fakitermelést, amely igen jövedelmező és egy biztos pont az ember életében, ez sajnos csak részben van így, részben bólinthatok rá. Én örülnék a legjobban, ha ez a mondat minden szavában megállná a helyét, mert nem küzdenék minden egyes nap azonos problémákkal, tekintve, hogy emberek dolgoznak ezeken a kitermeléseken, akik sokszor igazság szerint nem hogy a magas iskolázottság kritériumának nem felelnek meg, de bizony az sem igazán mondható el róluk, hogy felelősségteljesen és óvatosan végeznék a munkájukat, ami persze folyamatos balesetveszéllyel és rettegéssel jár az én szemszögömből. Persze tisztelet a kivételnek, hiszen nagyon sok megbízható és felelősségteljes kolléga is dolgozik nálunk, de tudjuk, hogy egyetlen egy baleset is romba tudja dönteni az ember életét, még úgy is, hogy akár nem ő volt a hibás, hanem a munkavállaló hibázott hatalmasat.

Ennek megfelelően azt tudom mondani, hogy mindent igyekszek megtenni azért, hogy a lehető legtöbb folyamat támogatott legyen és akár gépesített is, hogy az a maroknyi megbízható és tényleg hatékony és folyamatos munkát végző emberrel el tudjam végezni a munkát és a napi feladatokat. Ennek eredményeképpen, az Umwelt csapatának folyamatos együttműködése segítségével be tudtunk szerezni egy gépes támogatást egy erdészeti közelítő személyében, ami segítségünkre lesz a kitermelés során.

Kifejezetten örülök, hiszen egészen idáig csupán kézzel és ügyességgel, na és persze hosszú – hosszú évek tapasztalatával zajlott maga a kitermelés, a feldolgozás során használtunk csak gépesített formációkat. Mindenkinek ajánlom az umwelt csapatát, hogy ha megbízható és profi szakemberekre, valódi segítségre és szakmai támogatásra vágyik. Nem mellesleg a profi minőségről és a gépek megbízhatóságáról, ami azt gondolom hogy náluk a legmagasabb az ország összes csapatához képest.