Ha valóban tökéletes megoldásra vágysz

Az ember számára manapság már talán az egyik legfontosabb dolog persze a lakáskulcs és a pénztárca mellett a telefonja, hiszen rengeteg dolgot tárol rajta, nagyon sokan már a mindennapi munka nagy részét is a telefonjukon végzik, hiszen az e-mail forgalom lebonyolítása, a videóhívások fogadása mind-mind lehetséges manapság már egy jó okos telefon segítségével. Persze ezekre a készülékekre aztán hihetetlen módon kell vigyáznunk, hiszen rengeteg adatot tárolunk rajtuk, ami ha elveszni látszik hirtelen mindenki fogadalmat tesz, hogy a jövőben gondoskodik a biztonsági mentés megoldásáról, hiszen az az emberek nagy százalékánál bizony nem megoldott tényező. Ezzel mondjuk egészen addig nincs is probléma, amíg valami baj nem éri a készülékünket, hiszen ha meghibásodik a telefonunk csak akkor jövünk rá, hogy az életünk mennyi területén fontos szerepet adtunk ennek az egészen egyszerű, mégis hatalmas erővel bíró készüléknek.

Azért tudom ezt a folyamatot leírni, mert nemrég én is hasonló helyzetbe kerültem, és bizony a Samsung telefonom kijelző törés problémáját nagyon gyorsan meg kellett oldanom, hiszen szükségem volt rá két nap múlva egy hatalmas konferencián, ahová rengeteg ügyfelünk érkezett, és persze minden adatuk a telefonomba volt elmentve, amiről nem csináltam biztonsági mentést én sem.

Az egyik nagyon jó kollégám azonnal az Android szerviz csapatát ajánlotta, hiszen már többször kisegítették őt is szorult helyzetből, ráadásul hihetetlen kedvesek és nagyon gyorsan is dolgoznak – mondta ő. Azonnal fel is kerestem őket, és azt kell mondjam, hogy hatalmas pozitív meglepetés ért, maradéktalan elégedett vagyok ugyanis a szolgáltatásukkal, és azt kell mondjam, hogy az eredmény is nem csak gyors, de tökéletes lett. Ezek alapján pedig én is csak ajánlani tudom őket mindenki számára, aki hirtelen szorult helyzetbe kerül és gyors megoldásra van szüksége mobiltelefon szervíz terén. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira pozitívan fog meglepődni akárcsak én tettem.